Tankar och funderingar Yinyoga

En resenär på väg mot Yinyoga & TKM

7 oktober, 2019

En resenär på väg till Stockholm för utbildning med Magdalena Mecweld, Mats Nielsen och Jana Särman (läkare i TKM, traditionell kinesisk medicin)

I bussen cirkulerar tankarna runt mitt företag, Hälsa på Arjeplogsvis. Hur ska jag nå ut? Hur ska jag komma igång ännu mer med föreläsningar, ACT – kursen, workshop och självhjälpsgrupper? Jag tänker att jag får söka ett annat arbete.

Sedan kommer tanken att jag ska önska mig, ha tålamod och vänta och se vad som händer. Jag försöker marknadsföra mig här och där och tiden kommer när det är moget. Jag får försöka ha tillit att det jag gör är rätt. Och är det rätt så kommer öppningen när jag minst anar det. Jag får uttala ordet JAG VILL och se var det landar.

Innan jag far vidare med flyg från Skellefteå så får jag stanna upp i en oas av vänskap. Så varmt och gott! Vilken underbar start på min utbildning!

Jag längtar verkligen efter den här kursen som jag ska gå. En liten sorg finns inom mig eftersom det är den sista modulen av dessa fantastiska utbildningar av Yinyoga och Restorative yoga som startade av att jag råkade se en intervju med Magdalena i Vardagspuls. Tänk vad det ena leder till det andra utan att vi vet om det i början av resan.

Tack Magdalena, Mats, Erik Bergendahl, Ann Rudman, Daniel Ek, Jana Särman och alla som assisterat. Och varmt tack till alla som varit med och som har delat med sig av visdom på samma kurser som jag. Ni gör också kursen till den fantastiska kunskaps och visdomsbank som den är.

Tack fina Josefine, Bettina och Marie-Louise för alla samtal och sköna skratt i helgen. Till och med tårarna har sprutat av glädje.

Jag ser nya möjligheter och vägar. Vad ska jag nu inrikta mig på? Något nytt att fylla på min skattkista av erfarenheter och utbildningar. Så spännande!

Jag märker att mina tankar, mitt lugn och min visdom har utvecklats under åren som jag gått kursen. Jag har haft äran att få dela med mig i mina yogagrupper och det är en obeskrivlig känsla. Med risk för att ordet fantastiskt nöts ut. Det är FANTASTISKT! Det är då när man själv får praktisera den kunskap som man fått både medvetet och omedvetet som insikterna riktigt sätter sig.

Ja, jag vet att jag inte skräder orden men varför ska man göra det när hjärtat sjunger och vill berätta hur tacksam jag känner mig.

På återseende……

Only registered users can comment.

  1. Underbart Ruth!!
    Riktigt gott att få umgås och prata med dig igen! ♥️
    Vilken ynnest att få gå en helt fantastisk utbildning med en extra kick av intressanta och spännande vänner!
    Varmt lycka till med framtidsplanerna!!!♥️

    1. Tusen tack Josefine! Detsamma, så gott att få umgås och prata igen. Önskar även dig all lycka!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.