Tankar och funderingar Yinyoga

Höstens färger

12 september, 2019

Höstens färger börjar att lysa upp mer och mer. Det är nästan som om naturen vill ge extra ljus och färg innan vintern. Nästan som om naturen vill uppmuntra mig och påminna mig om att allt är föränderligt och att det är ingen fara för alla årstider har sin mening.

Precis som naturens skiftningar så byter vi färg både under vår levnad men även under alla dagar som vi lever. Ingen dag är den andra lik och ingen kommer tillbaka.

Trots det kan vi lita på att varje årstid kommer tillbaka. Kanske inte exakt likadana varje år.

Våra liv går upp och ner beroende på vilken fas vi är i och vilken ryggsäck vi bär med oss. Det bara är så. Vi FÅR ändå hitta vår mening med livet och leva efter det. Vi FÅR lyfta blicken och ta nya steg.

Igår startade jag min yinyoga grupp på ABF i Arjeplog. Det är så obeskrivligt levande. Både nervöst och fantastiskt att möta alla människor. Det känns så rätt och så riktigt för mig och jag hoppas att jag kan förmedla en liten bit av det jag vill förmedla. Hopp, att vi får vara som vi är, vi är alla värdefulla och vi har rätt att bara få vara i det som är. Vila och återhämtning utan krav på att det ska vara på ett speciellt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.