Tankar och funderingar Yinyoga

Ungdomsmässa på Hornavanskolan i Arjeplog

21 oktober, 2019

Vilken ynnest att få hämta mina mattor, bolster, filtar och kuddar för att få vara delaktig i ungdomsmässan på Hornavan skolan. En morgon som var kall och klar.

En dag som bjöd med sig en förväntansfull och samtidigt lite pirrig känsla och ett alldeles helt fantastiskt gäng kom och ville prova på Yinyoga under en och en halv timme.

Min önskan är att det fick med sig att ibland är det så viktigt att bara vara utan krav på prestation. Utan krav på att något ska vara på ett speciellt sätt. Släppa allt för en stund och bara vara med sig själv och inse så otroligt fantastisk, underbar, talangfull och så värdefulla de är var och en.

Jag kommer på att det är så mycket jag skulle vilja säga till dessa underbara ungdomar.

Våga ha en dröm och våga göra fel ibland – livet är inte alltid enkelt – våga leva ändå! Ha tålamod – inte så bråttom ifall du är osäker på vad du vill med ditt liv. Ta reda på vad du drömmer om och vill göra – börja sedan gå i den riktningen. Bli inte förvånad om drömmen leder till en annan dröm – gå då den vägen. Var inte rädd – det finns så många vägar och drömmar man kan gå. Livet förändras hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.